⏰ Паста з лососем і шпинатом: покроковий рецепт з фото

Рецепт приготування справжньої італійської пасти з лососем і шпинатом

35:00
готовая паста с лососем и шпинатом
Влаштуйте справжній італійський вечерю прямо у себе на кухні. Приготуйте пасту фузіллі в вершковому соусі зі смаженим лососем і шпинатом.

Блюдо має ніжний вершковим смаком, дуже ситне і максимально просте.

інгредієнти
порції: - + 2
  • 2 філе лосося 100  г (кожне)
  • Паста фузіллі 200  г
  • М'який сир 50  г
  • Лимон 1  шт
  • Кубик овочевого бульйону 1  шт
  • рисове вино 1  столова ложка
  • зелена цибуля 2  пера
  • Шпинат 120  г
  • оливкова олія для смаження  
  • мелений перець за смаком  
  • сіль за смаком  
на порцію
калорії: 702 ккал
білки: 37 г
жири: 26 г
вуглеводи: 80 г
кроки
35  хв. друк
  • отвариваем пасту
    Закип'ятіть воду в каструлі. Додайте пасту і щедру дрібку солі. Варіть на сильному вогні 10-12 хвилин до готовності (точний час дивіться на упаковці). Потім злийте воду в окрему чашку.
  • обжариваем лосося
    на середній вогонь поставте велику антипригарну сковороду з оливковою олією. Коли масло нагріється, викладіть рибу шкірою вниз, посоліть. Смажте з кожного боку по 2-3 хвилини, але не до повної готовності лосося. Потім перекладіть філе риби на тарілку.
  • нарезаем лук и лимон
    Кубик овочевого бульйону розчиніть в 150 мл окропу. Зелену цибулю дрібно порубати. Лимон розріжте навпіл.
  • добавляем шпинат
    поверніть сковороду на середньо-слабкий вогонь, влийте рисове вино і смажте хвилину. Далі влийте овочевий бульйон і викладіть м'який сир. Готуйте, помішуючи, 3-4 хвилини до загустіння соусу. Потім викладіть у вершковий соус промитий шпинат і млоїте до м'якості 1-2 хвилини.
  • добавляем рибу и пасту
    рибу розділіть на середні шматочки і викладіть в сковороду разом з пастою. Готуйте ще пару хвилин, постійно помішуючи, поки соус не розподілиться по макаронів. Якщо блюдо сухе, влийте трохи води з-під пасти. Посоліть, поперчіть за смаком і зніміть з вогню.
  • видавливаем сок лимона
    видавіть на блюдо сік половини лимона і розмішайте.
  • готовая паста с лососем и шпинатом
    половину лимона, що залишилася, розріжте на часточки. Подавайте блюдо, прикрасивши зеленою цибулею і часточкою лимона.

вибір і заміна інгредієнтів

для цього рецепта використовуйте будь-яку рибу з сімейства лососевих, наприклад, сьомгу або форель .Замість фузіллі можете взяти будь-яку пасту на ваш смак. А замість рисового вина підійде сухий херес.

овочевий бульйон можна зварити самостійно .

поділитися з друзями
Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Сколько варить?