⏰ спагетті з лососем на сковороді: рецепт з покроковими фото

Рецепт приготування спагетті з лососем по-італійськи

20:00
готовие спагетти с лососем
Поєднання спагетті, лосося і вершкового соусу зі шпинатом – це завжди безпрограшний варіант. І навряд чи знайдуться ті, кому не сподобається це просте, ситне і смачне блюдо італійської кухні.

це той випадок, коли з мінімальними витратами часу і з найпростіших продуктів ви зможете приготувати ресторанне блюдо. Не забувайте експериментувати, ви можете додати в тому числі морепродукти, наприклад, креветки .

інгредієнти
порції: - + 2
  • 2 філе лосося 100  г (кожне)
  • спагетті 150  г
  • твердий сир 40  г
  • жирні вершки 40  г
  • Лимон 1  шт
  • часникова паста 15  г
  • Кубик овочевого бульйону ½  шт
  • Шпинат 80  г
  • кріп 2  гілочки
  • зелена цибуля 2  пера
  • сіль за смаком  
  • перець за смаком  
  • рослинна олія для смаження  
на порцію
калорії: 762 ккал
білки: 40 г
жири: 38 г
вуглеводи: 65 г
кроки
20  хв. друк
  • обжариваем лосося
    поставте антипригарну сковороду на середньо-сильний вогонь і збризніть рослинним маслом. Філе лосося з обох сторін посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть в розігріте масло і готуйте з кожного боку по 2-3 хвилини.
  • отвариваем шпинат и спагетти
    Шпинат промийте. Викладіть в каструлю спагетті зі шпинатом, посоліть і залийте кип'яченою водою. Доведіть до кипіння на сильному вогні і варіть вказане на упаковці спагетті час. Шпинат при необхідності дістаньте раніше. Воду від спагетті злийте в чашку і відкладіть в сторону.
  • смешиваем овощной бульон
    Кубик овочевого бульйону розчиніть в 150 мл кип'яченої води.
  • добавляем сок лимона и чесночную пасту
    до лосося на сковороду додайте сік одного лимона і часникову пасту і готуйте ще 2-3 хвилини з кожного боку. Як тільки риба буде готова, розламайте її на дрібні шматочки лопаткою.
  • нарезаем зелень
    кріп і зелену цибулю промийте і подрібніть ножем.
  • добавляем спагетти и зелень
    у сковороду до риби викладіть відварені спагетті зі шпинатом, влийте овочевий бульйон і вершки. Ретельно перемішайте. Приправте перцем за смаком. Якщо паста суха, то влийте трохи води, в якій варилися спагетті.
  • готовие спагетти с лососем
    для подачі посипте зеленню, дрібно натертим сиром і чорним перцем.

вибір і заміна інгредієнтів

вибирайте для рецепта будь-яку рибу сімейства лососевих, наприклад, форель або горбушу . Замість спагетті підійде будь-яка паста. А замість вершків-жирна густа сметана.

щоб приготувати часникову пасту, змішайте за смаком свіжий часник і оливкове масло в блендері до однорідного стану. овочевий бульйон також можна зварити самостійно.

 

поділитися з друзями
Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Сколько варить?