це той випадок, коли з мінімальними витратами часу і з найпростіших продуктів ви зможете приготувати ресторанне блюдо. Не забувайте експериментувати, ви можете додати в тому числі морепродукти, наприклад, креветки .
інгредієнти
порції:
-
+
- 2 філе лосося 100 г (кожне)
- спагетті 150 г
- твердий сир 40 г
- жирні вершки 40 г
- Лимон 1 шт
- часникова паста 15 г
- Кубик овочевого бульйону ½ шт
- Шпинат 80 г
- кріп 2 гілочки
- зелена цибуля 2 пера
- сіль за смаком
- перець за смаком
- рослинна олія для смаження
на порцію
калорії:
762
ккал
білки:
40
г
жири:
38
г
вуглеводи:
65
г
кроки
-
поставте антипригарну сковороду на середньо-сильний вогонь і збризніть рослинним маслом. Філе лосося з обох сторін посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть в розігріте масло і готуйте з кожного боку по 2-3 хвилини.
-
Шпинат промийте. Викладіть в каструлю спагетті зі шпинатом, посоліть і залийте кип'яченою водою. Доведіть до кипіння на сильному вогні і варіть вказане на упаковці спагетті час. Шпинат при необхідності дістаньте раніше. Воду від спагетті злийте в чашку і відкладіть в сторону.
-
Кубик овочевого бульйону розчиніть в 150 мл кип'яченої води.
-
до лосося на сковороду додайте сік одного лимона і часникову пасту і готуйте ще 2-3 хвилини з кожного боку. Як тільки риба буде готова, розламайте її на дрібні шматочки лопаткою.
-
кріп і зелену цибулю промийте і подрібніть ножем.
-
у сковороду до риби викладіть відварені спагетті зі шпинатом, влийте овочевий бульйон і вершки. Ретельно перемішайте. Приправте перцем за смаком. Якщо паста суха, то влийте трохи води, в якій варилися спагетті.
-
для подачі посипте зеленню, дрібно натертим сиром і чорним перцем.
вибір і заміна інгредієнтів
вибирайте для рецепта будь-яку рибу сімейства лососевих, наприклад, форель або горбушу . Замість спагетті підійде будь-яка паста. А замість вершків-жирна густа сметана.
щоб приготувати часникову пасту, змішайте за смаком свіжий часник і оливкове масло в блендері до однорідного стану. овочевий бульйон також можна зварити самостійно.