⏰ як заварити сушений шипшина, щоб зберегти його корисні властивості?

Як заварювати шипшина

10:00
час читання —2   хв.

Як заварювати сушений шипшина
1. Попередньо помийте шипшина, потім висушіть. Можна використовувати як подрібнений шипшина, так і цільні плоди.
2. Не слід довго кип'ятити шипшина! Просто залийте його гарячою водою. Або кип'ятіть зовсім недовго, щоб зберегти всі корисні компоненти.
Не використовуйте води з крана, так як вона жорстка. Вона придушить всі корисні властивості шипшини.
3. Потім остудіть розчин. Тепер він готовий до вживання.

Як заварювати свіжий шипшина
1. Почистіть, промийте і висушіть шипшина.
2. Подрібніть його до стану пюре.
3. Залийте пюре гарячою водою, але не окропом.
4. Настоюйте близько однієї години.
5. Процідіть отриману суміш.
6. Шипшина, який залишився після проціджування, прокип'ятіть в невеликій кількості води.
7. Знову процідіть. Тепер з'єднайте два отриманих розчину.

поділитися з друзями
Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Сколько варить?