⏰ чи можна заморозити раків і як заморожувати раків правильно.

Чи можна раків заморожувати перед варінням?

10:00
час читання —2   хв.

заморожувати раків перед варінням не забороняється, проте варто врахувати, що від цього губляться їх смакові якості, і м'ясо стає дещо жорсткіше — прогумовується і його складніше відокремлювати від панцира. Значних погіршень смаку можна уникнути, якщо виконати заморозку відразу після улову. Друга умова — вони повинні бути сухими і герметично упакованими.

Температура зберігання не повинна перевищувати -18 З°. Термін придатності заморожених раків становить не більше місяця.

не можна заморожувати і вживати раків, які померли своєю смертю після вилову.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?