⏰ сьомга в фользі в духовці: покроковий рецепт з фото

Як смачно приготувати філе сьомги в фользі в духовці

30:00
Запечена у фользі сьомга, натерта спеціями, - пікантна і ароматна, а освіжаюча кавунова сальса ідеально доповнює її.

ви можете використовувати будь-яке рибне філе для приготування цієї страви! Замінюйте сьомгу на іншу червону рибу , тріску, смугастого окуня або палтуса . Можна навіть спробувати цей рецепт з креветками . Підсумкове блюдо-корисне, низкоуглеводное, без глютену і готується всього за 30 хвилин.

інгредієнти
порції: - + 4
  • для риби:
  • філе сьомги 4 шматки 200  г (кожен)
  • копчена паприка 1  чайна ложка
  • сіль 1  чайна ложка
  • цибульний порошок ½  чайної ложки
  • часниковий порошок ½  чайної ложки
  • мелений кайенский перець ½  чайної ложки
  • мелений орегано 2  щіпки
  • мелений чорний перець 1  щіпка
  • сік лайма 15  мл
  • оливкова олія 4 чайні ложки
  • часточки лайма для подачі  
  • для сальси:
  • М'якоть кавуна без кісточок 300  г
  • Маленька червона цибулина ¼  шт
  • свіжа кінза 2  гілочки
  • сік лайма 30  мл
  • перець халапеньо ½  шт
  • оливкова олія 1  столова ложка
на порцію
калорії: 309 ккал
білки: 40 г
жири: 13 г
вуглеводи: 8 г
кроки
30  хв. друк
  • арбузная сальса
    спочатку приготуйте сальсу. Поріжте кавун кубиками, дрібно пошинкуйте цибулю, кінзу і гострий перець. Змішайте всі інгредієнти в мисці і поставте в холодильник на 20 хвилин, поки готується риба.
  • видавливаем лайм на семгу
    змішайте всі спеції і приправи для риби в невеликій мисці. Сьомгу промийте, а потім полийте соком половини лайма.
  • приправляем рибу
    посипте рибу сумішшю приправ.
  • заворачиваем семгу в фольгу
    Розігрійте духовку до 230 градусів. Розкладіть 4 великих листа фольги для запікання. Покладіть шматок сьомги в центр кожного з них і збризніть ложкою оливкової олії. Загорніть фольгу і покладіть пакети на деко.
  • готовая семга с арбузной сальсой
    запікайте, поки риба повністю не прожариться (близько 12-15 хвилин). Потім витягніть і дайте пакетам полежати 5 хвилин і вже потім акуратно відкрийте їх, викладіть зверху сальсу і подавайте з часточками лайма.
поділитися з друзями
Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Сколько варить?