⏰ як варити гречку з грибами? І скільки часу? Всі способи зварити крупу, правила варіння і корисні поради

Скільки варити гречку з грибами?

15:00
Гречку з замороженими магазинними опеньками варити 25 хвилин.

Як варити гречку з грибами

Гриби (свіжі або заморожені печериці або опеньки, або свіжі лісові гриби) — 300 грам Гречка — 1 стакан ріпчаста цибуля — 1 велика голова часник — 1 зубець рослинна олія — 3 столових ложки

підготовка продуктів 1. Гречку перебрати і промити. 2. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарубати. 3. Часник очистити і дрібно нарубати. 4. Підготувати гриби: якщо використовуються свіжі, необхідно їх відварити перед варінням і дрібно нарізати; свіжі печериці помити, обусшіть і нарізати кубиками; заморожені опеньки розморозити. Як варити гречку з грибами в каструлі 1. Налити на дно каструлі рослинне масло, розігріти, викласти часник, через півхвилини — цибулю. 2. Смажити цибулю з часником протягом 7 хвилин до золотистого кольору цибулі. 3. Додати гриби і смажити ще 5 хвилин на середньому вогні. 4. Викласти в каструлю гречку, налити 2 склянки води, додати сіль і перець, варити гречку з грибами 25 хвилин на тихому вогні під закритою кришкою. Як варити гречку з грибами в мультиварці 1. На режимі « Жарка»або « Випічка» обсмажити часник і цибулю, потім додати гриби і смажити на тому ж режимі протягом 10 хвилин. 2. Додати гречку, посолити і поперчити, закрити кришку мультиварки і варити 40 хвилин на режимі «Випічка».

як смачніше варити

Блюдо можна готувати в сковорідці або казанку.
Сколько варить гречку с грибами?
для гречки найкращим чином підійдуть свіжі лісові гриби, але можна також використовувати печериці, опеньки або лисички. Якщо гриби заморожені, розморозьте їх перед приготуванням. При розморожуванні вони дадуть багато рідини, яка стане в нагоді для варіння — тоді пропорції води і гречки слід скорегувати, зменшивши кількість води. Подавати гречку з грибами відмінно з зеленню, сметаною.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?